Actueel


Wat mag er ontkiemen in deze periode?


Zo heel langzaam wordt de overgang van winter naar voorjaar zichtbaar; de dagen worden weer wat langer en soms zie je al nieuwe knoppen in de natuur. Rustend nog, maar met een belofte van bloei in zich.

Hoe is dat bij jou? Heb je er weleens bij stil gestaan dat jij ook onderdeel bent van de natuur? Dat er in jou ook ideeën leven die nog niet heel zichtbaar zijn, maar die gewoon in je opkomen als een inspiratie? Te pril nog om ze uit te spreken, maar al wel voelbaar..


 
Atelier Kiemkracht bevindt zich nu ook in deze fase; een aantal ideeën voor nieuwe workshops en trainingen liggen aan de oppervlakte. Zodra ze meer gegroeid zijn en de kiemen sterk genoeg zijn om te groeien stuur ik ze de wereld in en vind je ze o.a. op deze pagina!

Alle workshops en trainingen die ik ontwikkel zijn erop gericht meer gebruik te maken van je rechterhersenhelft, daar waar je ruimte maakt voor gevoel, intuitie en vertrouwen in plaats van te leven vanuit controle en onzekerheid.

Een creatieve mindset zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe, frisse ideeën en ingevingen. Dat maakt dat je beter in staat bent met uitdagingen om te gaan en oplossingsgericht kunt werken. Deze eigenschap hebben we allemaal van nature, hij is alleen vaak wat ondergesneeuwd.

Als je wilt ontdekken wat zich openbaart als je rechterhersenhelft meer ruimte krijgt, hou dan mijn website in de gaten of volg mij op Facebook, instagram of linked-in.