BUITEN SPELEN

 

VORMGEVEN IN DE NATUUR


‘Kijk diep in de natuur en je zult alles beter begrijpen’  

Albert Einstein
 
Natuur als inspiratie. Wandelen, ervaren, ontdekken, voelen, creëren, vormgeven.
In een prachtig natuurgebied vorm geven aan een bepaald thema. Het gaat daarbij niet om het eindresultaat van het werkstuk. De intentie is het ervaren van stilte; bij jezelf komen en vanuit daar gaan creëren. 
 
De natuur geeft ruimte voor het openbaren van nieuwe inzichten. Je komt letterlijk in beweging waardoor het makkelijker is oude patronen of denkbeelden los te laten. Je zult ervaren hoe verrassend en moeiteloos de stilte van de natuur je in staat stelt creatief te zijn, te ontspannen en simpelweg te spelen! Je switched vanzelf van je linker naar je rechterhersenhelft, je denken wordt stil gelegd en je ware ik komt naar voren. Door vanuit deze ontspanning letterlijk vorm te geven, ontstaan nieuwe verbindingen in je hersenen. Er verandert echt iets en dat maak je tastbaar in een werkstuk of ritueel. Zo creëer je ruimte voor nieuwe inzichten en energie die kunnen leiden tot positieve veranderingen in je dagelijks leven.
 

Door je open te stellen voor de natuur kun je tegelijkertijd werken aan een persoonlijk vraagstuk. Dat kan individueel of in groepsverband. 
Wat houd je op dit moment bezig? Waar zou je antwoord op willen krijgen? Wat is je verlangen? Wat heeft aandacht nodig?
Vorm geven kun je aan allerlei thema's.
Enkele voorbeelden:
Je diepste Wensen en Verlangens zichtbaar maken, Inzicht krijgen in je Kwaliteiten, Inzicht krijgen in je Levensloop of je Loopbaan, Inzicht krijgen in je Relaties, Stress-release.. Maar ook: Vorm geven aan een veranderingsproces of belangrijke gebeurtenis in je leven.
De natuur zal je altijd inspireren!
 
Atelier Kiemkracht organiseert regelmatig workshops in een bepaald thema. Mocht je hier interesse voor hebben, volg Atelier Kiemkracht dan op Instagram, Facebook, of Linked-in. Als je zelf een thema hebt en minimaal 6 personen kunnen we een workshop op maat maken. 
Individuele sessies zijn ook mogelijk, neem ook daarvoor contact met mij op.