Het Helende Werk

 

Een nieuwe invalshoek. 
Tijdens het begeleiden van de vele creatieve processen in mijn trainingen, workshops en individuele trajecten, bleek telkens één aspect van wezenlijk belang; de energie van waaruit een proces kon plaatsvinden. Een Holding Space, een Sacred Space. Werken vanuit mijn intuïtie en sensitiviteit maakte dat ik steeds meer het energetische aspect van een ruimte, een groep en individuen kon aanvoelen en erop anticiperen. Door deze kwaliteit te ontwikkelen en te voeden met kennis, opleiding en ervaring, is Het Helende Werk ontstaan. Een prachtige aanvulling op het Creatief werken. Tijdens Het Helende werk ben ik als het ware een leeg kanaal waardoor energie vanuit het universum door mij heen werkt om jouw lichaam en geest tot genezing en heling aan te zetten.Mijn Helende Werk bestaat uit:

Reiki behandelingen; ik stem mij af op de krachtige levensenergie van Reiki en laat deze door mijn handen stromen. Door middel van handoplegging breng ik deze energie in jouw energieveld en lichaam. 
 
Ankh behandelingen; de Ankh is een kosmisch instrument waarmee negatieve energie kan worden weggenomen en positieve energie kan worden ingestraald. De energie van de Ankh wordt als heel zacht en liefdevol ervaren. Naast persoonlijke behandelingen maak ik met de Ankh ook ruimtes in gebouwen energetisch schoon. Het effect daarvan kan life changing zijn voor bewoners, werknemers en huisdieren.
 
Aura-touch behandelingen; dit is een energetische behandeling waarbij verstoringen in het energieveld, (het aura) en de energiecentra in je lichaam (chakra’s) worden verholpen.

Sjamanistische behandelingen; healingwerk gebaseerd op authentieke elementen in traditionele culturen. Krachtdieren en andere spirithelpers geven inzicht in situaties en vraagstellingen. Daarnaast helpen zij bij het verwijderen van ongewenste energieën.
 
Al deze energetische behandelingen zijn erop gericht je zelfgenezend vermogen aan te sporen om balans in je lichaam en energieveld te creëren. 
Voorafgaand aan een afspraak zal ik me op jou persoonlijk afstemmen, zodat ik de voor jou juiste behandeling kan toepassen. Ik nodig je van harte uit eens te ervaren en te voelen wat het met je doet.
Tarief: € 99,00 per sessie van ongeveer 1,5 uur. 
Waar nodig kan de sessie aangevuld worden met een op jouw persoonlijk afgestemd Source-elixer (informatie op aanvraag) á €33,00.
 
Bij alle behandelingen houd je je kleding aan en bij liggende behandelingen lig je op een Amethist Biomat. Deze mat is gevuld met kleine amethist kristallen en geeft therapeutische warmtegolven (far-infrared). De weldadige warmtegolven zorgen ervoor dat je optimaal kunt ontspannen en je over kunt geven aan de behandeling.
 
Mocht je behoefte hebben aan meer informatie of een afspraak willen maken: Tel. 06 12519802
of via contact.

Ik ben aangesloten bij C.A.T. Collectief Alternatieve Therapeuten.
 
Joyce, Reiki cliënt:
'Warme, pure, liefdevolle energie die raakt, opschud en zuivert om balans te brengen. Ongrijpbaar en onvoorstelbaar waardevol'
 
Mariëtte, cliënt Ankh behandeling:
'Ik voel me echt weer een ander, rustiger, geaarder mens'
 
NB. Een energetische behandeling kan nooit een medisch advies van een arts of een ander medisch deskundige vervangen. Wel kunnen de behandelingen een belangrijke aanvulling zijn naar genezing. De informatie op deze website is door Atelier Kiemkracht met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er mogelijke onjuistheden op de website staan, hiervoor aanvaardt Atelier Kiemkracht geen aansprakelijkheid. Atelier Kiemkracht is niet verantwoordelijk voor informatie en beeldmateriaal op de aan deze website gekoppelde bestanden.