VISIE
 

'Art washes away from the soul, the dust of every day life'

Picasso

Deze prachtige uitspraak van Picasso gaat wat mij betreft over LEVENSKUNST. Als je in staat bent het stof van je ziel te wassen, ga je pas écht leven. Levenskunst is voor mij op een positieve manier omgaan met alles wat er in je leven gebeurt. Het betekent dat je bereid bent naar jezelf te kijken en dingen in perspectief weet te zien. Het maakt dat je in staat bent hetgeen zich aandient op een positieve manier voor je te laten werken.
Levenskunst is je leven zo vorm weten te geven dat je volledig en in al je kracht zichtbaar kunt zijn. Daardoor gaat je energie stromen en ervaar je meer plezier en creativiteit. Kortom:
Je bent energiek en voelt dat je leeft!

Atelier Kiemkracht ontwikkelt programma’s, trainingen en workshops waarin je op een lichte, speelse en creatieve manier zelfbewustzijn krijgt. Atelier Kiemkracht reikt tools aan voor zelfonderzoek en schept ruimte om zonder oordeel, in een veilige omgeving een proces van persoonlijke groei aan te gaan.
 

 

Door gebruik te maken van de rechterhersenhelft (daar waar je creativiteit zetelt) en deze te ontwikkelen wordt het makkelijker controle los te laten en te vertrouwen op hetgeen zich aandient in je leven. Door middel van kunstzinnige werkvormen, ontspanningsoefeningen, visualisaties en meditaties worden transformaties moeiteloos op gang gebracht. Door ook de natuur en de seizoenen bij deze werkvormen te betrekken maak je heel letterlijk verbinding met je eigen natuur. 
 
Ik zie het als mijn missie jou weer in verbinding te brengen met je eigen natuur zodat jij een ware levenskunstenaar wordt!