BACK ON TRACK


Creëren, ontdekken, experimenteren en bewust worden


Herken je dat?
We zorgen voor de ander, regelen de dagelijkse dingen, maar vaak staan we niet stil bij onszelf. We hebben weinig aandacht voor onze innerlijke rust en eigen verlangens. In de workshopserie Back on Track sta jij in het middelpunt en ga je op een speelse en ontspannen manier ontdekken wie je zélf ook alweer bent. Je gaat verkennen wat het is dat zich in jou wil ontkiemen en verder tot bloei wil komen. Wat er in jou leeft en waar je letterlijk vorm aan wilt geven. Wat kom je daarin tegen? Durf je controle los te laten om meer vanuit je hart te gaan leven?

'Nooit verwacht dat ik zoveel behoefte had aan het uiten van mijn creativiteit!'

'Heerlijk om iedere keer meegenomen en begeleid te worden bij een reis naar binnen, bijzonder wat zich dan openbaart in je bewustzijn'
 In 8 unieke en verrassende workshops ga je aan de slag met wat jou rust, maar ook energie geeft. Kernwoorden? Creëren, experimenteren, ontdekken, bewust worden. Elementen uit kunstzinnig dynamisch coachen en natuurcoaching vormen de basis van dit programma. We gaan mediteren en visualiseren, tekenen, schilderen, collages maken, boetseren, naar buiten en maken zo ruimte voor creativiteit en het openen van je hart. Twee linkerhanden zijn geen enkel probleem. Het gaat om het plezier van creëren, niet om het resultaat.

 
'Er is vrede gekomen in mijn hart, ik zie nu nieuwe wegen, nieuwe mogelijkheden en uitdagingen waar ik blij van word!'
 
'Wat een innerlijke vrijheid heb ik ervaren; niets hoeft, alles mag en het hoeft niet mooi te worden!'
 
Na deelname aan Back on Track zal je creatieve levensenergie weer stromen. Je hebt tools aangereikt gekregen om beter zicht te hebben op waar jij voor staat. Je hebt geleerd meer gebruik te maken van je rechterhersenhelft (daar waar je creativiteit zetelt) en deze te ontwikkelen. Zo wordt het makkelijker controle los te laten en te vertrouwen op hetgeen zich aandient in je leven. Als gevolg daarvan ben je in staat keuzes te maken die gebaseerd zijn op wat jouw ziel voedt. Je hebt de ingrediënten in huis om je leven naar jouw authentieke kracht vorm te geven. Dat geeft richting en vertrouwen.

'Ik voel me meer verbonden met mezelf, completer'
 
'Deze hele cyclus is een groot cadeau voor mezelf'

Heb je vragen over dit traject, dan hoor ik het graag.
Voorafgaand aan de cursus vindt een telefonische intake plaats.
Vanwege alle Corona-onrust heb ik besloten voorlopig geen groepstraject Back on Track op te starten. Wel kun je Back on Track individueel doen; een combinatie van 4 Individuele sessies en 5x deelname aan het Open Atelier. We volgen dan het programma van Back on Track maar kunnen het helemaal op jouw persoonlijke behoeften afstemmen.
 
Locatie:
Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort
 
Tarief: €495,00 incl. materialen, koffie en thee.
NB. Als je gebruik kan maken van je persoonlijk ontwikkelings budget (POB) is het mogelijk het gehele bedrag vergoed te krijgen van je werkgever.
 
AANMELDEN