BURN-OUT ATELIER
 

Op een inspirerende en positieve manier vormgeven aan je burn-out.

 

Een burn-out is een wake-up call. Het is nodig jezelf onder de loep te nemen. Een proces waarin je eerst fysiek hebt te herstellen, maar dan…

Wat past je nog wel en wat past je niet meer? Je zult je leven opnieuw moeten gaan vormgeven wil je herhaling voorkomen. Dit kan een eenzaam en moeilijk proces voor je zijn. Vaak weet je al wel waar het fout ging, maar heb je nog geen zicht op nieuwe mogelijkheden.
Je oude leven roept, terwijl jij voelt dat je op zielsniveau je leven anders wilt inrichten. 

Als je thuis zit met een burn-out en fysiek redelijk hersteld bent maar op emotioneel en mentaal gebied naar zingeving zoekt. Als je behoefte hebt om vanuit denken in Doen te stappen, dan ben je van harte welkom in het Burn-out Atelier.

 


Tijdens het Burn-out Atelier ga je in een kleine groep gelijkgestemden op een creatieve manier letterlijk vormgeven aan hetgeen er nu in jouw leven speelt. Dat kan door te tekenen, schilderen, collages maken, boetseren of in de natuur bezig te zijn. Voorafgaand aan de creatieve werkvormen doen we een ontspanningsoefening of meditatie. 
 
Je krijgt op een laagdrempelige manier meer zelfbewustzijn en maakt zo zichtbaar wat voor jou op zielsniveau belangrijk is. Je krijgt zicht op een toekomstperspectief vormgegeven vanuit jouw eigen kern. Dat geeft richting en maakt dat je jouw burn-out op een positieve manier kunt gaan zien.
 
Alle workshops en trainingen die Atelier Kiemkracht organiseert zijn erop gericht meer gebruik te maken van je rechterhersenhelft, daar waar je ruimte maakt voor gevoel, intuïtie en vertrouwen in plaats van te leven vanuit controle en onzekerheid. 
 
Data en tijd: Het burn-out atelier is tot 1 juni afgelast
Vanaf 12 mei 2020 iedere dinsdagochtend m.u.v. schoolvakanties.
9.30 - 12.00 uur
 
Locatie:
Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort
Route: https://www.hetvlinderhuys.nl/contact/
 
Tarief:  
Een strippenkaart van 5x €210,00.
Een strippenkaart van 10x €395,00  
Prijzen zijn incl. BTW, materialen, koffie en thee.
NB. Als je gebruik kan maken van je persoonlijk ontwikkelingsbudget (POB) is het mogelijk het gehele bedrag vergoed te krijgen van je werkgever.
 
AANMELDEN