OPEN ATELIER

Creëren in vrijheid!

 
Heb je behoefte om je creativiteit aan te wakkeren, maar weet je niet waar je beginnen moet? Kom dan naar het Open Atelier! Hier is inspiratie binnen en buiten te vinden. Je kunt met diverse kunstzinnige materialen en technieken werken, waarbij ik je kan begeleiden. Tekenen, schilderen, boetseren, collages maken, etc. 

Open staat hier voor toegankelijk; Ervaring is niet nodig; het gaat om het plezier van het creëren niet om het eindresultaat! Het hebben van een Open Mind oftewel: Laat je verrassen! Open staat ook voor de mogelijkheid Jezelf te Openen door middel van creatief werken, het betreffende thema kan je daarin richting geven. Én we zullen zoveel mogelijk in de Open Lucht werken.


 
We zullen altijd een ontspanningsoefening, visualisatie of meditatie voorafgaand aan het kunstzinnig werken doen. Iedere week een ander thema of gewoon lekker je eigen weg volgen. 

AFRONDING EN VOORTZETTING OPEN ATELIER

Locatie Het VlinderHuys, waar de meeste van mijn activiteiten plaatsvinden, is verkocht aan een projectontwikkelaar. Heel spijtig, want het betekent dat er gebouwd en gerenoveerd gaat worden. 
17 december 2021 hebben we prachtige afrondingsrituelen uitgevoerd om op passende wijze afscheid te nemen van deze magische plek en al het moois dat we er met elkaar mochten beleven.
Mijn focus zal nu meer liggen op Het Helende werk en het verder ontwikkelen van een aantal projecten. Mocht je daarvan op de hoogte gehouden willen worden, laat het me dan weten.
Het concept van het Open Atelier zal voortgezet worden op een andere locatie en onder begeleiding van Mascha Hornsveld.